Lindi më 1949, në Mirditë. Më 29 maj 1979, me vendim nr. 93, Gjykata e Krujës e deklaroi fajtor për «tentativë arratisje» dhe e dënoime 18 vjet burg. Kryen dënimin edhe në burgun e Qafë-Barit ku provon punën e rëndë. Kur policët i kërkojnë atij dhe Ndue Pishës të ktheheshin në punë pas turnit të tretë sepse nuk kishin realizuar normën, shokët bashkëvuajtës nuk i lejojnë dhe shpërthen revolta e Qafë-Barit.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 107.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.