Lindi më 1909, në Shkodër. U arrestua në nëntor 1944 dhe u dënua me 7 vjet burg. Më 1946 pritej që një delegacion i parlamentit anglez të vizitonte burgjet, ndaj e nisën për në burgun e Burrelit, por e pushkatuan gjatë rrugës. Më 8 maj 1993, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq për motive politike, në nëntor 1946.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 27, fl. 537-538.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 27, fl. 537-538
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.