Datëlindja: 1865. Vendbanimi: Mallukuç, Krujë. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 6 dhjetor 1950. Dënuar: 1 vit. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuaar kriminelët

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.