Lindi më 1906, në fshatin Kallmet të Lezhës. Më 2 maj 1950, me vendimin nr. 146, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për “pjesëmarrje në grup të organizuar, lidhje me kriminelët e arratisur dhe tentativë arratisje” dhe e dënoi me 20 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtave civile e politike.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 87, fl. 24-25.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 87, fl. 24-25
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.