Lindi më 1919, në Gjuraj të Planit të Dukagjinit. Më 19 shtator 1951, me vendim nr. 164, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe për "strehim dhe furnizim të diversantëve" dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 5 vjet kohë.

 

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 107
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.