Lindi në Shkodër, në vitin 1920. Me vendimin nr. 166, datë 28 prill 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor se “ka marrë pjesë në një organizatë kundër pushtetit popullor” dhe për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 20 vjet burg.

Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 732-733.

 

 

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 732-733
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.