Lindi në Shkodër, në vitin 1929. Me vendimin nr. 6, datë 12 janar 1953, Gjykata Territoriale e Tiranës e deklaroi fajtor për “bashkëpunim me diversantët” dhe për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 614-615.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 614-615
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.