Lindi më 1904, në fshatin Zhejë të Krujës. Më 17 shtator 1949, me vendim nr. 112, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për «pjesmarrje në organizatë për rrëzimin e pushtetit dhe bashkëpunim me kriminelët e arratisur», dhe e dënoi me 15 vjet burg.

 

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 308
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.