Lindi më 1943, në Krujë. Më 27 mars 1964, me vendim nr. 39, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit mbetur në tentativë», dhe e dënoi me 10 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 362
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.