Lindi më 1909, në Kashnjet të Lezhës. Më 26 janar 1952, me vendim nr. 21, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «faje kundër shtetit dhe popullit», dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 366
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.