Lindi më 1908, në Gjirokastër. Më 19 qershor 1948, me vendim nr. 238, Gjykata e Lartë, Kolegji Ushtarak, e dënoi për "veprime kundër popullit dhe shtetit", me vdekje pushkatim dhe heqjen e dekoratës. Ekzektuar më 23 qershor 1948.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 192
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.