Lindi në Shkodër, më 3 qershor 1930. Me vendim nr. 129, datë 3 gusht 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjejeje jashtë shtetit" dhe "mbajtje lidhje me të arratisurit" dhe e dënoi me 5 vjet burgim, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 316
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.