Lindi më 1926. Më 24 qershor 1992, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin e vdekjes së tij në burg, në vitin 1952

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.