Lindi në Shkodër në vitin 1932. Me vendim nr. 163, datë 5 nëntor 1950, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për «pjesëmarrje në një grup të organizuar kundër pushtetit» dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie (punë të detyruar), si dhe humbjen e të detyruar), si dhe humbjen e tejtave elektorale për 1 vit kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 158.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.