Lindi më 1891, në Leshnicë të Sarandës. Më 3 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi me 1 vit burg si "sabotator". U arrestua sërish më 1951, dhe më 27 shkurt të po këtij viti, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor "për pjesëmarrje në organizatë terroriste, për hyrje në shërbim të spiunazhit imperialist, për agjitacion e propagandë kundër pushtetit dhe për nxitje për luftë" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, humbjen e të drejtave civile dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45, FL. 2
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.