Djali i Andon Beçës, ish-ministrit të qeverisë së vitit 1943. Edhe pse Nikolla nuk u mor me politikë, vuajti pasojat e aktivitetit të të atit dhe u dënua me grupin e deputetëve, bashkë me Musine Kokalarin. Kishte studiuar për jurisprudencë në Paris, ku njohu bashkëshorten e ardhshme, Elenën. Në Shqipëri u mor me tregti. Pas dënimit të tij, Elena dhe vajza e tyre e vogël u internuan në Kamëz dhe Tepelenë.

Source: Artikull i Kastriot Dervishit në gazetën 55
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.