Lindi më 1950, në Gjirokastër. Më 14 tetor 1977, me vendim nr. 98, Gjykata Gjirokastër, e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 127
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.