Lindi në Pilur, më 17 prill 1936. Në zbatim të vendimit nr. 445, datë 13 dhjetor 1991 të Këshillit të Ministrave, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, me vendim nr.23, datë 22 maj 1993, ka vendosur njohjen e kohës së internimit nga rrethi Vlorë, në rrethin Krujë Lushnjë, prej datës 10 qershor 1945, deri më 10 dhjetor 1948, si dhe prej datës 10 mars 1951, deri më 10 tetor 1957 për çështje politike për shtetasin Nikolla Savo Priftin.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 378.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.