Lindi më 8 gusht 1924, në Fier. Me vendimin nr. 133, datë 26 gusht 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për “veprime përgatitore për arratisje” dhe për “pjesëmarrje në një organizatë kundër pushtetit popullor” dhe e dënoi me 15 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale për 4 vjet kohë, konfiskimin e pasurisë dhe heqjen e gradës oficer në rezervë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 90/1, fl. 22-23.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 90/1, fl. 22-23
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.