Lindi më 1930, në Xhan, Dukagjin. Më 9 shkurt 1951, me vendim nr. 40, Gjykata Shkodër e dënoi për "strehim dhe furnizim të kriminelëve të luftës" me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. Më 8 maj 1964, me vendim nr. 68, Gjykata Popullore Shkodër e dënoi për “fyerje përfaqësuesit të pushtetit popullor”, me 6 muaj burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 675-676
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.