Lindi më 1958, në Luz, Kavajë. Më 26 dhjetor 1981, me vendim nr. 124, Gjykata e Kavajës e dënoi për “tradhëti ndaj atdheut“ me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet. Ka vuajtur dënimin në Qafë-Bari. Emri i tij përmendet në dokumentet e këtij burgu si një nga të burgosurit që kishte përgatitur plan arratisjeje.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, Fl. 62-63
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.