Lindi në 1927, në Dibër. Më 24 korrik 1946, me vendim nr. 336, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për «krime kundër shtetit, si sabotator e armiq të popullit», me 20 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile-politike baras me kohën e ndëshkimit.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 270.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.