Lindi më 1917, në Hekal të Fierit. Më 22 shtator 1945, me vendim nr. 87/140, Gjykata Ushtarake e Fierit e deklaroi "armik të popullit dhe kriminel lufte" dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 127
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.