Lindi më 1923, në Mbreshtan. Më 24 shtator 1945, me vendim nr. 7, Gjykata Ushtarake Kolonjë e dënoi “për pjesëmarrje në Ballin Kombëtar”, me burg të përjetshëm, konfiskim pasurie dhe heqjen e të drejtave elektorale për jetë. Më 1949, dënimi iu zbrit në 10 vjet.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 96-97.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 96-97
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.