Lindi në vitin 1923, në Vlorë. Vajza e Qazim Koculit. Më 25 prill 1947, me vendim nr. 166, Gjykata Ushtarake të Garnizonit të Tiranës e dënoi "si armik të popullit" me 5 vjet privim lirie.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 229

Nurije Koculi bëri internim në Gradisht të Lushnjes nga 1967 derin ne 1990. Me të në internim ishin burri i saj, Mahmud Neotolemi ( Korça) dhe e bija Almira Neotolemi.
Source: Nga Famila
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.