Lindi më 1936, në Shkrel. Më 28 mars 1959, me vendimin nr. 57, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për “përgatitje për akte terroriste”, për “tentativë arratisjeje” dhe “për agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 25 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet kohë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 86, fl. 15.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 86, fl. 15
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.