Lindi më 1911, në Hoshtevë, Gjirokastër. Më 5 shkurt 1972, me vendim nr. 9, Gjykata Gjirokastër e dënoi për "agjitacion e propagandë" dhe për "përgatitje për t’u arratisur jashtë shtetit" me 20 vjet burg dhe konfiskim pasurie.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 121
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.