Lindi më 1923, në Dukagjin. Më 25 shtator 1992, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të pushkatimit pa gjyq, për motive politike, të P. Gj., në nëntor 1944.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D 7. Fl. 373-374
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.