Lindi më 1925, në Hllomo të Gjirokastrës. Më 28 dhjetor 1956, me vendim nr. 35, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "kalim kufiri" dhe e dënoi me 1 vit burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 63, FL. 19-20
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.