Lindi më 1921, në Përmet. Arrestuar më 25 prill 1950. Më 8 shtator 1950, me vendim nr. 120, Gjykata Territoriale Korçë e dënoi si “agjitacion e propagandë , kriminel [lufte] dhe pjesëmarrës në grup, agjitacion e propagandë” me 5 vjet burg, dhe heqjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

Source: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 102-103
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.