Papa Josif Papamihali, u torturua dhe u mbyt në baltën e kënetës së Maliqit.

Source: https://en.kujto.al/881-vite-burg-kryen-prifterinjte-qe-vinin-nga-24-universitete-te-europes/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.