Lindi më 1910, në Vinçak. U internua dhe u dëbua për motive politike nga Erseka në Fier (Shtyllas) prej 23 marsit 1962 deri më 21 mars 1991. Nga këto 15 vjet internim.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 102, fl. 180-181.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 102, fl. 180-181
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.