Lindi më 15 janar të vitit 1956, në Bajzë të Kastratit. Më 31 maj 1978, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit dhe propagandës kundër pushtetit popullor në bashkëpunim» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie. U lirua me dekret nr.6656, datë 28 tetor 1982.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 351.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.