Lindi në Shkodër, më 7 prill 1920. Me vendimin nr. 7, datë 22 shkurt 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për “pjesëmarrje në një grup me tendenca terroriste” dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, heqjen e të drejtave qytetare dhe politike, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme.

Fondi 1, viti 2017, dosja 107, fl. 15-16.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 107, fl. 15-16
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.