Avokat. Lindi në Shkodër, më 1916. Studimet e larta për Jurisprudencë i kreu në Itali. U arrestua më 14 gusht të vitit 1946, për “veprimtari kundër pushtetit popullor” dhe për “tentativë arratisjeje për në Itali”. Më 14 janar 1948, në gjyqin ushtarak që u zhvillua në Shkodër, u dënua me vdekje, me pushkatim, dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Uran Butka, Kryengritjet e para kundërkomuniste, ISKK, Tiranë, 2013, f. 279.

Source: Uran Butka, Kryengritjet e para kundërkomuniste, ISKK, Tiranë, 2013, f. 279
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.