Lindi në vitin 1924, në Gjirokastër. Më 9 qershor 1962, me vendim nr. 2, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 107
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.