Lindi më 1951, në Himarë. Më 8 gusht 1967, me vendim nr. 23, Gjykata e Vlorës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhtisë ndaj atdheut në formën e tentativës për arratisjes" dhe e dënoi me 5 vjet burg.

Source: AISKK, F. 1, Viti 2014, D. 15, Fl. 405-406
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.