Lindi më 1922, në Dukagjin. Më 2 tetor 1946, me vendim nr. 90, Gjykata Ushtarake e Gjirokatrës e deklaroi "sabotator të pushtetit dhe armik të popullit" dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 110
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.