Lindi më 1950, në Ersekë. Është internuar për motive politike. Komisioni qendror i internimit dhe dëbimeve, më 10 maj 1993 ka vendosur njohjen e kohës së internimit nga Erseka në Lushnje, prej 16 mars 1953 deri më 1 tetor 1953.

Source: AISKK, Fondi 1, Viti 2015, Dosja 21, Fl. 6-7
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.