Lindi më 1920, në Kuç, Vlorë. Më 3 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi si “kriminel lufte” dhe “armik i popullit”, “ka ndihmuar në aparatin terrorist të okupatorit”, “ka tradhtuar dhe ka penguar luftën”, me 15 vjet burg. Më 28 nëntor 1945 dënimi iu zbrit në 5 vjet burg dhe punë të detyruar.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 126-127.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 126-127
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.