Lindi më 1907, në Himarë, Vlorë. U internua për motive politike. Më 23 korrik 1993, me vendim nr. 25, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit nga Himara (Vlorë), në Kamëz (Tiranë), Cërrik (Elbasan, dhe Krujë, prej 1945-1947 dhe 1951-1953.

 

 

Source: AISKK, F.1, V. 2013, D.6, Fl. 77-78
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.