Lindi më 1909, në Rrash të Shkodrës. Më 23 korrik 1945, me vendim nr. 153, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi "kriminel lufte dhe armik të popullit" dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 107.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.