Lindi më 6 maj të vitit 1949, në Peqin. Më 25 janar 1986, Gjykata e Rrethit të Elbasanit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit dhe propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 61.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.