Lindi më 1920, në Skrapar. Arrestuar më 25 korrik 1946. Më 3 tetor 1946, me vendimin nr. 26, Gjykata Ushtarake Berat e dënoi për “tradhti ndaj Luftës NÇL dhe ka qenë anëtar i Ballit Kombëtar të Abaz Ermenjit”, me 30 vjet burg, punë të detyruar dhe konfiskim pasurie.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 21, fl. 537.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.