Lindi më 1914, në Hekal të Fierit. Më 18 korrik 1949, me vendim nr. 82, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në grup të organizuar kundër pushtetit" dhe e dënoi me 2 vjet burg dhe humbjen e të drejtës për 1 vit kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 127
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.