Lindi më 1952, në Xhafzotaj të Durrësit .Me vendim nr. 47, datë 9 shkurt 1982, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor,per "tentativë arratisjeje në bashkëpunim" dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe 5 vjet internim.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 375
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.