Lindi më 1877, në Sarandë. Më 18 korrik 1947, me vendim nr. 170, Gjykata Ushtarake e Gjirokatrës e deklaroi fajtor "se ka marrë pjesë në grup armiqsh kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie dhe punë të detyruar.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 311
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.