Lindi më 25 dhjetor 1938, në Elbasan. Me vendimin nr. 37, datë 8 mars 1961, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për “tradhti ndaj atdheut, e mbetur në tentativë” me 15 vjet burg, si dhe konfiskimin e pasurisë (pjesën e tij). Me vendimin nr. 256, datë 24 gusht 1977, Gjykata e Rrethit të Elbasanit e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit” dhe e dënoi me 10 vjet burg. Me vendimin nr. 34, datë 5 mars 1988, Gjykata e Rrethit të Elbasanit e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit, të mbetur në tentativë” dhe e dënoi me 20 vjet burg.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84, fl. 88-89.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84, fl. 88-89
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.