Lindi më 1934, në Gjokbardhaj, Lezhë. Më 22 janar 1980, me vendim nr. 3, Gjykata Lezhë e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut", “agjitacion e propagandë” dhe “sabotim”, me 25 vjet burg dhe heqjen e dekoratës.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 665-666
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.