Lindi më 1915, në Pukë. Më 7 mars 1979, Gjykata e Pukës e dënoi «për tradhti ndaj atdheut» dhe për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», me me 17 vjet burg dhe heqjen e së drejtës elektorale për 5 vjet.

Source: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 20, FL. 42-43
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.